. Без конзерванси и засладувачи.

Практично дојпак (стоечко) пакување, со единствена форма.

Сламката е аплицирана на задниот дел од пакувањето.

Ултрамодерен дизајн со атрактивна форма.

. Совршен избор за училиште, излет, плажа, забава,
патување или за секојдневно освежување.

Достапни се во Македонија, Франција, Реинион, Тахити, Хрватска, Косово, Словенија, Чешка, Словачка, Романија,
Босна и Херцеговина, Унгарија, Шпанија, Малта, Ирска, Јужна Кореа, Француска Гвајана итн.

„Нурни во чудесната земја VitaGO и создади си своја магична приказна“