Јаболко

Колку е само освежителен... едноставно вкус од друга галаксија. Вкусот на јаболка е толку неодолив, што вонземјани може да слетаат и да го однесат со себе далеку-далеку...

Banana

Освежителен овошен пијалак, произведен од овошен концентрат од јаболко. Содржина на овошје: минимум 10%. Без конзерванси и засладувачи.

Banana