Ти и Амиго сокчињата – највозбудливата приказна за едно силно пријателство што некогаш си ја слушнал! Амиго е секогаш со тебе, за да ти даде енергија, за да те освежи со вкусовите од природата, за да те инспирира да тргнеш храбро во сите твои следни авантури. Пробај ги сите до еден, затоа што со само една голтка ти си во овошната градина во која забавата не престанува ни за момент!