Боровинка

Уууу, нова нотификација - имаш покана за пријателство од една црна сочна боровинка. Прифати ја и лајк за ова твое ново пријателство со боровинката со која секој ден е журка!

Blueberry

Освежителен овошен пијалак произведен од концентрат на мешано овошје и пире. Содржина на овошје: минимум 10% : (јаболко, боровинка, црвено грозје). Природна арома. Без додаток на конзерванси и засладувачи. Без вештачки бои.

paketi_blueberry