Јаболко

Голем одмор, време е ужина, отвори го ранецот, таму те чека од сочни јаболка дружина! Шампионот во друштвото – Amigo Apple се пие во еден здив!

Banana

Освежителен овошен пијалак од концентрат на сок од јаболко. Содржина на овошје: минимум 10%. Природна арома. Без додаток на конзерванси и засладувачи. Без вештачки бои.

Banana