СОКО Горица ДООЕЛ Скопје е семејна компанија од Р. С. Македонија, со традиција од 1994 година. Компанијата е специјализирана за производство на овошни и освежителни сокови, спакувани во дојпак-амбалажа. Процесот на производство се заснова врз автоматска опрема со голем капацитет и е сертифициран со системот за управување со квалитет ISO 22000.

повеќе

Извоз во повеќе
од 35
земји
на
5 континенти!

Повеќе од 95% од годишното производство се извезува во повеќе од 35 земји. Повеќе од 70 вработени посветено работат во производството и годишно се продаваат повеќе од 30 милиони пијалаци.

SOKO Export

1. С. Македонија
2. Бугарија
3. Албанија
4. Црна Гора
5. Босна и
Херцеговина
6. Хрватска
7. Романија

8. Унгарија
9. Малта
10. Косово
11. Чешка Република
12. Словачка Република
13. Швајцарија
14. Франција
15. Шпанија

16. Португалија
17. Данска
18. Шведска
19. Норвешка
20. Австралија
21. Нов Зеланд
22. Реунион

23. Тахити
24. Суринам
25. Словенија
26. Курасао
27. Украина
28. Литванија
29. Кипар

30. Германија
31. Гвинеја
32. Јужна Кореја
33. Полска
34. Француска Гвајана
35. Холандија
36. Ирска